Και άλλο ένα κάλεσμα αλληλεγγύης στην Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη, που η ταλαιπωρία της άρχισε το 2007 και πιστεύουμε ότι θα τελειώσει στις 22/3/16 με την δικαίωση της

                             ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ 6ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στο μέλος της Κίνησής μας Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 , ώρα 9.00 , στα δικαστήρια (πρώην Σχολή Ευελπίδων),στο κτήριο 12, αίθουσα 4 ,μετά από τρεις αναβολές, δικάζεται από το Ι΄ Πλημμελειοδικείο  το μέλος της Κίνησής μας, η Πανεπιστημιακός Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη , ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο Ηλίας Κασιδιάρης για «συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία».
Η Κίνηση μας, παρακολουθώντας από την αρχή τα γεγονότα , θεωρεί τουλάχιστον εξωφρενικά αυτά που συμβαίνουν, γιατί παρά τα όσα έχουν εν τω μεταξύ αποκαλυφθεί για την Χ.Α, συνεχίζει να διώκεται μία δημοκρατική πολίτης, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου, που έκανε το αυτονόητο, δηλαδή το καθήκον της και ανέφερε μια εγκληματική πράξη που είδε να συμβαίνει τον Οκτώβριο του 2007, σε πανεπιστημιακό χώρο και σε βάρος μεταπτυχιακού φοιτητή, στο αρμόδιο όργανο δηλαδή την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Για την πράξη της αυτή η Μαίρη Μαυρή- Βαβαγιάννη υφίσταται επί σειρά ετών έναν απίθανο εξευτελισμό της προσωπικότητάς της από τον Η. Κασιδιάρη, το δικηγόρο του Ι.Ηρειώτη που απέδωσαν τη μαρτυρία της σε σκευωρία της αριστεράς, για να θιγεί η «τιμή και η υπόληψη» του μέλους της Χ.Α, αλλά και από το δικαστήριο που τον αθώωσε, δεχόμενο στην ουσία ότι είναι αναξιόπιστη μάρτυρας. Αυτή δε η αθωωτική απόφαση είναι και το κύριο επιχείρημα του Η.Κ για την σημερινή δίωξη της.

Υπενθυμίζουμε , ότι η δίκη είχε οριστεί για την 12η Μαρτίου 2015, όταν και εμφανίστηκε ο Η.Κ, υπόδικος τότε, για να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί πλέον την δίωξη της κατηγορουμένης, καθώς αισθανόταν δικαιωμένος λόγω της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου.

Η « μεγαλόψυχη αυτή προσφορά του» δεν έγινε δεκτή από την Μ. Μαυρή-Βαβαγιάννη και η δίκη αναβλήθηκε για την 11η Δεκεμβρίου 2015 ,αλλά η ταλαιπωρία της δεν σταμάτησε , γιατί  και πάλι  η δίκη αναβλήθηκε (λόγω της αποχής των δικηγόρων) , για τις 22/3 2016.

Εμείς η Κίνηση Κατοίκων 6ης Δημοτικής Kοινότητας, συμπαραστεκόμαστε στη Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη και ζητάμε από φορείς , συλλογικότητες και απλούς πολίτες, να πάρουν θέση και να εκφράσουν δημόσια την αλληλεγγύη τους στο πρόσωπό της, γιατί σε αυτή την δίκη δοκιμάζεται και η δημοκρατική ευαισθησία όλων μας. Καλούμε όλους/ες, στα δικαστήρια (πρώην Σχολή Ευελπίδων) στο κτήριο 12, αίθουσα 4 την Τρίτη  22/3/2016 στις 9.00πμ.

Advertisements

Posted on Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: